Un protestatar a dat jos de pe cladirea primariei din Sheffield drapelul israelian, pus in semn de solidaritate cu civilii ucisi de teroristi, si a ridicat in loc steagul palestinian – VIDEO

externe

drapel, palestinian, primarie, Sheffield

Un sustinator al Palestinei a escaladat ieri cladirea primariei orasului britanic Sheffield, inlocuind drapelul israelian cu cel palestinian. Actiunea, devenita virala pe platformele sociale, a urmat unei decizii a consiliului local de a inalta drapelul Israelului pe cladire, in semn de solidaritate cu sutele de civili ucisi sambata de teroristii palestinieni.

Decizia a starnit indignarea sustinatorilor palestinieni care s-au adunat in numar mare pentru un mars in centrul orasului Sheffield.

Escaladand cladirea primariei din Sheffield, unul dintre protestatari a dat jos drapelul israelian si l-a inaltat in schimb pe cel palestinian.

Barbatul a coborat in cele din urma de pe cladire, dar presa britanica si opinia publica, in general, s-au aratat indignate de gestul lui. „Poate ca ar trebui ca autoritatile sa ne raspunda cum i s-a permis omului sa urce acolo – si sa ramana acolo suficient de mult timp pentru a cobori un steag si a ridica altul – fara a fi deranjat de nimeni”, a declarat indignat unul dintre martorii la incident.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: