Un realizator de televiziune a spus despre Klaus Iohannis ca „nu a existat un trantor mai mare” cand a auzit ca presedintele e in vacanta in Tenerife

news

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita privata in Germania si Spania, fapt comentat de realizatorul Tv Radu Banciu a comentat in cadrul emisiunii de marti subiectul.

”Este incalificabil ca om acest Klaus Iohannis. Nu a existat niciodata un trantor mai mare in nicio institutie a statului roman. Este inacceptabil si este un recod mondial. Nu cred ca exista un om in viata vietilor lui la locul de munca sa fi facut mai putin”, a spus Radu Banciu.

„Se pare ca, de fapt e o certitudine, ar fi urgentat inlocuirea lui Misu Tudose de la Palatul Victoria cu Viorica Dancila tocmai pentru ca avea de plecat in concediu. Sotia sa, Carmen Iohannis, fiind profesoara la Sibiu, intra in vacanta. Ea nu putea sa rateze nici macar o zi de vacanta si atunci Iohannis le-a spus «invit pe toti cei implicati in procedura sa se mobilizeze si sa lucreze repede si bine. Este pozibil ca pana la 1 februarie intreaga procedura sa fie finalizata si noul guvern sa se apuce de treaba»”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: