Un reputat profesor de drept din SUA sugereaza ca familia presedintelui Joe Biden ar fi „predispusa genetic sa comita infractiuni”

externe

Jonathan Turley, familia Biden, predispozitie genetica, infractiuni

Un profesor de drept din SUA a sugerat in mod bizar ca Joe Biden si familia sa ar putea fi predispusi genetic sa comita infractiuni, indicand o ruda indepartata a presedintelui ca presupusa dovada.

Intr-un articol de opinie citat de cotidianul The Independent, Jonathan Turley, avocat si profesor la Facultatea de Drept a Universitatii George Washington, a afirmat ca evitarea problemelor juridice recente de catre familia Biden este „un fel de trasatura de familie dobandita prin generatii de selectie naturala”.

Presedintele se confrunta cu o amenintare din ce in ce mai redusa de punere sub acuzare, care provine din acuzatiile de coruptie si mita formulate de republicani. De asemenea, un procuror special a constatat recent ca a retinut in mod intentionat materiale clasificate in timpul mandatului sau.

Biden a negat orice abatere si nu se confrunta cu nicio acuzatie penala. Un fost informator al FBI, acuzat ca a mintit in legatura cu familia Biden, a fost incarcerat in asteptarea procesului.

In articolul sau, Turley a afirmat ca familia Biden era considerata o „minune” la Washington si ca, de-a lungul anilor, a dat dovada de „o abilitate legendara de a se sustrage raspunderii juridice”

Jonathan Turley a declarat ca recentele probleme juridice ale familiei Biden ar putea fi „un fel de trasatura de familie dobandita prin generatii de selectie naturala”. „Membrii familiei Biden adeseori mobilizeaza aliatii politici si mass-media pentru a distruge investigatii sau pentru a incheia intelegeri avantajoase… [si] inoata in scandaluri cu usurinta si agilitatea unui delfin”, a scris el.

„Se pare ca ar putea fi un fel de trasatura de familie dobandita prin generatii de selectie naturala.”

Domnul Turley exploreaza cazul stra-strabunicului presedintelui, Moses Robinette, un contractor guvernamental in timpul Razboiului Civil din SUA, care a fost gasit vinovat de tentativa de omor si condamnat la doi ani de munca silnica.

Prietenii si aliatii politici ai lui Robinette i-au scris presedintelui de atunci, Abraham Lincoln, pentru ca acesta sa-i acorde clementa, potrivit domnului Turley. „Asociatii lui Biden au argumentat ca, desi Robinette fusese singura persoana inarmata, victima era un hamal „mult superior lui ca forta si marime, totul sub impulsul emotiei de moment”, se arata in articol.

„L-au implorat pe Lincoln sa se „gandeasca la Fiicele si fiii sai fara mama de acasa! … [Rugandu-va pentru] mijlocirea dumneavoastra in favoarea nefericitului tata… si a familiei indurerate de copii iubiti, Fiicele si Fiii Uniunii’.”

Robinette a fost in cele din urma gratiat de Lincoln.

Examinand mai in profunzime acuzatiile aduse lui Biden si fiului sau, Hunter Biden, Turley concluzioneaza: „Dupa mai multe generatii, familia Biden inca mai da dovada de aceleasi defecte ale stra-strabunicului Moses”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: