Un restaurant american interzice accesul copiilor sub 10 ani

life

Un restaurant italian popular din New Jersey a luat decizia controversata de a interzice copiii sub 10 ani sa ia masa acolo, potrivit New York Post.

Nettie’s House of Spaghetti din Tinton Falls a anuntat, pe retelele de socializare, ca incepand cu 8 martie, nu vor mai servi copiii mici.

„Iubim copiii. Cu adevarat. Dar in ultimul timp, a fost extrem de dificil sa avem copiii la Nettie’s”, a scris conducerea restaurantului intr-o postare pe Facebook. „Intre zgomotul puternic, lipsa spatiului pentru scaune inalte, curatarea mizeriei si raspunderea pentru copiii care alerga prin restaurant, am decis ca este timpul sa preluam controlul asupra situatiei.”

„Stim ca acest lucru ii va supara pe unii dintre voi, in special pe cei cu copii binecrescuti, dar credem ca aceasta este decizia corecta pentru ca afacerea noastra sa poata merge mai departe”, a spus restaurantul.
Nettie’s, un local elegant, cu tematica retro, deschis in 2018, a fost desemnat anul trecut al 28-lea cel mai bun restaurant italian din New Jersey si este unul dintre cele mai populare restaurante italiene din zona, potrivit NJ.com.

Postarea de pe Facebook despre interdictia copiilor sub 10 ani a primit peste 10.000 de aprecieri si a fost distribuita de peste 2.700 de ori.

„Copiii care alergau prin restaurant cand noi incercam sa ducem tavi cu mancare si bauturi ne-au ingreunat munca extrem de mult”, au spus ei.

Reactiile la anunt au variat de la sustinere la dezamagire.

„Va sustin 100%. Mancarea buna merita o atmosfera buna”, a comentat un cititor.

O alta persoana, care lucreaza in domeniu, a scris ca este o „idee fantastica… lucrez in aceasta industrie de la 14 ani si nu am mai vazut asa ceva pana acum. Copiii sunt scapati de sub control si majoritatea parintilor sunt nepasatori. Dispretul manifestat fata de maniere si decenta este ireal.”

„Intotdeauna poti lua mancare la pachet daca cei mici chiar doresc sa incerce. Nu toate restaurantele sunt potrivite pentru o masa in familie”, a scris altul.

Altii au fost suparati ca restaurantul ia masuri prea drastice.

„Este cu adevarat trist sa aflu acest lucru… Asteptam cu nerabdare sa incerc mancarea la voi, dar cu un copil de 9 ani care se poarta frumos, nu sunt binevenit… trist…” a scris un utilizator.

„Eu am copii mari, care s-au purtat mereu frumos si nimanui nu-i plac copiii care se poarta urat (barbaria incepe acasa!), mai ales cand iau masa”, a scris Jeff Tulip, adaugand: „Dar acest lucru ar putea fi prea mult…”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: