Un roman a taiat porcul de Paste si s-a inecat cu o bucata de sorici si a murit. Politia a deshis dosar penal

news

Un roman din Suceava a decedat dupa ce s-a inecat, vineri, cu o bucata de sorici de la porcul pe care tocmai il taiase.

Vineri, 30 aprilie, la ora 17.30, Sectia de Politie Rurala Ipotesti au fost sesizata prin 112 de catre personalul SMURD cu privire la faptul ca Vasile C., de 79 de ani, a decedat la locuinta sa din satul Fantanele, informeaza Stiri Suceava.

In cursul zilei de vineri, barbatul a taiat un porc impreuna cu membrii familiei sale. La un moment dat, dupa ce a terminat de taiat porcul, Vasile C. a mers in casa, in timp ce mesteca o bucata de piele (soric) de la porc. Imediat in urma sa in casa a intrat si fiul acestuia, observand ca tatal sau s-a inecat si nu reusea sa-si revina. Fiul a apelat 112 si a solicitat deplasarea la fata locului a unui echipaj SMURD.

Echipajul sosit la fata locului i-a aplicat victimei manevre de resuscitare si a incercat extragerea cu pensa a bucatii de soric, ba chiar i-a fost administrata doza de adrenalina, insa in ciuda eforturilor barbatul nu a raspuns manevrelor si a decedat.

Cu ocazia cercetarii la fata locului, efectuata impreuna cu specialisti criminalisti din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Suceava, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenta, iar in locuinta nu sunt urme de ravasire.

In cauza s-a inregistrat dosar penal privind comiterea infractiunii de „ucidere din culpa”, ce va fi solutionat procedural de catre lucratorii Postului de Politie Fantanele.

Mai mult despre:

Comentarii: