Un roman are „cel mai prost” restaurant din Italia: „2 euro ca sa iti incarci telefonul”. „Mina de aur” are cele mai proaste review-uri pe Tripadvisor si Google Reviews

news

Un restaurant din Milano are cele mai proaste review-uri dintre toate restaurantele din Italia. Restaurantul ii aprtine unui roman, Vasile Lacatus.

Un vlogger italian a descoperit ca un restaurant din Milano are cele mai proaste review-uri pe Tripadvisor si Google Reviews dintre toate restaurantele din Italia.

Restaurantul se numeste Miniera D’Oro (Mina de aur) si are peste 1.500 de review-uri pe Tripadvisor, dintre care peste 90% sunt „ingrozitor”. De asemenea, restaurantul are 1,1 pe Google Reviews.

„Nu am mai vazut asa ceva”, a declarat vloggerul italian, hotarat sa descopere de ce acest restaurant este cotat ata de prost.

De cum a ajuns la restaurant, vloggerul a constatat ca chelnerii incercau sa atraga clienti de pe strada. S-a asezat la o masa si a constatat ca o bere medie costa 8,5 euro. „Portofelul meu a inceput deja sa planga”, a spus el. El a observat apoi in menu ca e taxat cu 2 euro daca vrea sa isi incarce telefonul.

Vloggerul si-a comandat o pizza, care costa nu mai putin  de 30 de euro. „Cea mai proasta pizza din viata mea”, a spus el apoi, spunand ca este prima data cand lasa o pizza neterminata in farfurie.

La final, a venit o nota de 150 de euro.

„Tips?”, a intrebat chelnerul.

„Nu am fost multumiti”, a raspuns vloggerul.

El a incercat sa afle de ce restaurantul este atat de prost vazut de clienti.  „Ai mancat, ai platit, la revedere”, a raspuns un alt chelner.

„Este cea mai buna mancare din Italia, nu-i problema noastra ca nu v-a placut”, a sarit inca un chelner cu explicatii.

Intrebat insistent de ce are cele mai proaste review-uri, chelnerul a raspuns: „Pentru ca sunt invidiosi”.

„Sa platesti 150 de euro in Italia ar trebui sa fie ca si cum ai fi trei persoane la mare, sa bei vin, sa mananci cele mai bune paste…”, a comentat un utilizator de YouTube.

Miniera D’Oro (Mina de aur) este detinut de Vasile Lacatus.

Iata si cateva dintre review-urile lasate de clienti, unii s-au plans ca au fost batuti in fata restaurantului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: