Un ROMAN, condamnat la inchisoare in Austria pentru TRAFIC DE MIGRANTI

news

Un tribunal din Viena a condamnat azi la doi ani de inchisoare un sofer roman acuzat de trafic de persoane, dupa ce a transportat in Austria 26 de migranti intr-un camion pe care l-a inchis prin sudarea usilor.

Politia austriaca a salvat acest grup de migranti, printre ei numarandu-se si doi copii in varsta de 5 si 6 ani care erau foarte deshidratati si au fost la un pas de moarte. Cei 26 proveneau din Siria, Afganistan si Bangladesh.

Un purtator de cuvant al tribunalului austriac a declarat ca soferul roman, in varsta de 30 de ani, nu va avea posibilitatea sa inainteze recurs, anunta Agerpres.

migrant_lorry

Politia i-a oprit vehiculul in timpul unei razii efectuate in apropierea orasului St. Peter am Hart, situat la granita cu Germania, tara care este destinatia preferata a celor mai multi dintre sutele de mii de migranti arabi, africani si asiatici veniti in Europa in cautarea unei vieti mai bune.

Respectiva razie a fost organizata la numai doua zile dupa ce 71 de migranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe banda de urgenta a unei autostrazi austriece.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: