Un roman in varsta de 45 de ani, printre victimele exploziei de la hidrocentrala italiana Suviana

externe

roman, decedat, hidrocentrala, Italia

Patru persoane au murit, alte trei sunt grav ranite si cinci au fost date disparute in urma exploziei survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna.

Printre cei morti se afla si un roman. Petronel Pavel Tanase avea 45 de ani si era rezident in Settino Torinese, provincia Torino, scrie La Repubblica.

Celelalte victime sunt un tanar de 35 de ani, Vincenzo Franchina, rezident in Sinagra, in provincia Messina si Mario Pisani, in varsta de 73 de ani, rezident in San Marzano di San Giuseppe, in provincia Taranto.

Reamintim ca explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (16:00 ora Romaniei) la hidrocentrala acestui lac de acumulare situat in lantul muntos al Apeninilor si format in urma construirii acolo a unui baraj in anul 1932.

Explozia a survenit la etajul noua al centralei, la circa 30 de metri sub nivelul apei, in timp ce acolo erau efectuate lucrari de intretinere la turbine. Deflagratia a fost urmata de un incendiu. Hidrocentrala era construita in anul 1975, fiind gestionata de compania Enel.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: