externe

Un roman, snopit in bataie de trecatori pe o strada din Dublin, dupa ce a incercat sa rapeasca un bebelus dintr-un carucior

Scene socante in Dublin, acolo unde un roman a fost batut crunt pe o strada. Asta dupa ce barbatul a incercat sa rapeasca un bebelus din carucior. Localnicii au venit in ajutorul mamei, l-au prins pe roman si l-au snopit in bataie pana la sosirea Politiei.  Potrivit Antena 3-CNN, copilul a fost inapoiat mamei, iar barbatul a fost arestat la fata locului.

Femeia se intorcea acasa cu copilul ei, in varsta de numai doi ani. Il luase cu ea la munca pentru ca nu se simtea bine si a vrut sa il aiba aproape in caz ca starea lui se inrautateste. In drum spre casa a oprit la un magazin, apoi s-a indreptat cu sacosele de cumparaturi si copilul in carucior spre locuinta.

„Am intrat in gradina mea, aveam doua sacose de cumparaturi, asa ca am lasat caruciorul chiar acolo unde stai tu, am deschis usa si am intrat, am pus sacosele inauntru si cand m-am intors am vazut ca un tip a sarit in gradina.

Fiica mea se uita la Peppa Pig pe telefon, asa ca m-am gandit „incearca sa ii fure telefonul” si i-am zis „ce faci?”, iar el mi-a apucat copilul de brat si mi-a spus „am nevoie de copilul tau”, a spus mama bebelusului.

Primul instinct al femeii in acel moment a fost sa strige dupa ajutor. Pentru ca nu era nimeni in preajma a decis sa il atace pe roman ca sa isi protejeze copilul.

„Nu am avut altceva de facut decat sa il iau la bataie, si asta e singurul adevar sincer. Am sarit pe el, sa il lovesc, continuand sa strig dupa ajutor. Nu voiam sa plece din zona pentru ca nu voiam sa scape asa usor”, a spus femeia.

In scurt timp, la fata locului au ajuns mai multi localnici dar si femeile de la un centru special care se afla in apropiere. Cu totii l-au incoltit pe roman si au inceput sa il loveasca. Intre timp, la fata locului a ajuns si politia.

Oamenii au reactionat foarte violent pe Twitter, atunci cand au aflat vestea si au vazut imaginile de la locul tentativei de rapire. Unii spun ca romanul nu a fost batut suficient, altii sustin ca ar fi dat cu masina peste el, in timp ce un utilizator considera ca trebuie sa inceapa razboiul impotriva imigrantilor.

Din primele informatii, romanul retinut de politie are probleme psihice. Autoritatile vor decide in perioada urmatoare daca il vor trimite pe acesta inapoi la noi in tara sau daca il vor interna intr-un centru medical.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

O oră ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

6 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

6 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

5 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

5 ore ago