Un roman urmarit international pentru jaf in Spania a fost gasit ascuns in locuinta parintilor din Galati. Construise un perete fals

news

Un barbat de 33 ani din municipiul Galati, urmarit international pentru comiterea unei talharii urmate de moartea victimei in anul 2018, in Spania, a fost retinut, sambata, de politisti, dupa ce a fost depistat in locuinta parintilor intr-o incapere ascunsa dupa un perete fals, informeaza Inspectoratul de Politie al Judetului Galati.

Potrivit sursei citate, barbatul este banuit ca, in august 2018, impreuna cu alte doua persoane, ar fi comis, intr-un magazin de bijuterii, din localitatea spaniola Sevilla, o talharie urmata de moartea victimei.

Individul a fost gasit de politisti la domiciliul parintilor, de pe strada Brates, ascuns intr-o incapere special amenajata, in care se patrundea printr-o firida, disimulata cu ajutorul unui perete fals.

Persoana in cauza a fost prezentata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, care a emis mandat de retinere, pentru 24 de ore, dupa care a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Galati.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: