Un sibian i-a spus in fata lui Iohannis: „Nu ati rezolvat nimic”. Cum a reactionat SPP

politica

Un barbat i-a dat presedintelui Klaus Iohannis, care il astepta pe omologul sau german, Joachim Gauck, in Piata Mare din Sibiu, un memoriu, spunandu-i ca i-a mai dat un document si nu a rezolvat nimic, informeaza news.ro.

Klaus Iohannis a ajuns, marti, la ora 12.00, in Piata Mare din Sibiu, unde se afla sediul Primariei, el fiind asteptat de Astrid Fodor, dar si de mai multi oameni care l-au aplaudat.

La un moment dat, un barbat a iesit din multime si i-a inmanat sefului statului un memoriu, spunandu-i: ”V-am mai dat unul si nu ati rezolvat nimic”. Fortele de ordine au intervenit imediat si l-au scos de barbat din zona respectiva.

La scurt timp, in Piata Mare din Sibiu a ajuns si presedintele german Joachim Gauck, alaturi de sotia sa, Daniela Schadt.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, si-a inceput vizita in Romania luni, cand s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni si a avut o discutie si cu premierul Dacian Ciolos, dar si cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si cu Florin Iordache, presedintele interimar al Camerei Deputatilor.

Cea mai recenta vizita unui presedinte german la Sibiu a avut loc in 2007, cand orasul a detinut titlul de Capitala Culturala Europeana. Seful statului german de atunci, Horst Kohler, s-a aflat la Sibiu pentru cateva ore, intr-o vizita oficiala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: