Un sofer din Dambovita, prins drogat la volan si cu droguri in masina, a fost oprit de politisti fiindca nu era beizadeaua nimanui

news

candidat, Arges, baut, traseu, proba, examen auto, alcoolemie, politie

Politistii damboviteni au surprins aseara, in centrul orasului Targoviste, un tanar de 26 de ani, din Razvad, in timp ce ar fi condus un autoturism, desi ar fi consumat substante psihoactive.

Din testele preliminare efectuate, conducatorul auto a prezentat un rezultat pozitiv pentru consumul unor substante interzise, fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicala.

De asemenea, in autoturismul oprit in trafic pentru control, politistii au mai identificat un pasager, respectiv un alt tanar de 21 de ani, din Targoviste, asupra acestuia fiind descoperit un grinder si materie vegetala susceptibila a avea efecte psihoactive.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si un dosar penal pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: