Un sucevean a reclamat Halloween-ul la Protectia Consumatorului din Brasov. Reactia comisarului-sef al CRPC

news

Un barbat din Suceava a reclamat Halloween-ul la OPC Brasov, cerand ca produsele tipice, care incita la ”crima, vrajitorie, terorism, magie neagra si incultura” sa fie retrase, informeaza Mediafax.

Barbatul din Suceava a facut o reclamatie la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului din Brasov si a cerut ca toate produsele care tin de Halloween sa fie retrase de pe piata, pe motiv ca ar incita la ”crima, vrajitorie, terorism, magie neagra, incultura, teroare psihica a copiilor inocenti, inchinare la morti si satanism“.

Potrivit comisarilor CRPC Brasov, suceveanul este foarte deranjat ca in aceasta perioada pe rafturile magazinelor se gasesc produse legate de sarbatoarea Halloween-ului.

Reprezentantii CRPC Brasov au declarat ca verifica toate reclamatiile care au temei legal, dar aceasta se incadreaza la cele ”mai deosebite“ si starnesc mai degraba amuzament.

”Verificam absolut toate reclamatii, daca au temei legal. In cazul de fata, reclamatia are caracter general. Aceasta reclamatie intra la categoria inedite. Nu putem decat sa mergem sa verificam produse vestimentare, de decor sau alimentare care au legatura cu Halloween-ul, fiind un control tematic dedicat sarbatorii, fapt pe care il facem oricum la orice eveniment de acest gen. Au fost colegii mei si zilele trecute la partea de jocuri, jucarii de Halloween, dar nu au descoperit nimic iesit din comun“, a declarat Sorin Susanu (foto), comisar-sef CRPC Brasov.

Halloween-ul se sarbatoreste in fiecare an pe 31 octombrie si este o sarbatoare originara in SUA, pe care romanii au imprumutat-o dupa ’90.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: