Un suflet urias: Aceasta femeie sarmana are grija de 400 de CAINI vagabonzi – VIDEO emotionant

life

O femeie din New Delhi, India, a impresionat intreaga lume cu dragostea sa fata de animale. Ea are grija si hraneste 400 de caini vagabonzi, chiar daca abia isi poate asigura traiul de la o zi la alta.

Pratima Devi este supranumita „doamna cainilor din New Delhi”, si-a dedicat viata ingrijirii cainilor vagabonzi. In cocioba in care locuieste, intr-un cartier sarac al capitalei indiene, are langa ea in permanenta 120 de caini. De alti aproape 300 are grija sa fie hraniti.

Femeia, in varsta de 65 de ani, spune ca este mai fericita alaturi de iubitatii el caini, decat de oameni. Ea a avut parte de un mariaj nefericit. „Cand eram cu sotul nu eram fericita. Lucram toata ziua si aveam geija de casa. Sotul meu nu lucra”, a spus Pratima, citata de barcroft.tv.

Ea are trei copii, care au chemat-o sa locuiasca cu ei, insa vrea sa fie „alaturi de caini”. In fiecare dimineata se asigura ca cei 400 de caini au ce sa manance. „Acesti caini sunt precum copiii mei. Ii aduc acasa si am grija de ei. Unii au fost abandonati de stapani, altii au suferit accidente in trafic”.

caini

In fiecare zi, Pratima cumpara 12 kg de orez si cinci kg de carne pentru a hrani cainii. „Cainii nu pot sa doarma fara mine, daca nu sunt langa ei. Nu pot sa manance fara mine. Sa am grija de ei este lucrul cel mai important din viata mea”, a subliniat Pratima.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: