externe

Un tanar baschetbalist, membru al echipei nationale a Ucrainei, a fost injunghiat mortal la Dusseldorf „doar pentru ca vorbea in ucraineana”

Baschetbalistul ucrainean Vladimir Ermakov, in varsta de 17 ani, a fost injunghiat mortal pe o strada din Dusseldorf, iar prietenul sau, Artem Kozacenko, se afla la terapie intensiva. Federatia de baschet din Kiev a anuntat acest lucru pe pagina sa de Facebook duminica seara.

Potrivit raportului, persoane necunoscute inarmate cu cutite au atacat sportivii „doar pentru ca sunt ucraineni” acum cateva zile la Dusseldorf, unde tinerii au sosit pentru desfasurarea unei competitii sportive. Ermakov si Kozacenko au jucat pentru echipa de tineret ART Giants (U-19) din Dusseldorf.

Politia locala investigheaza deja cazul, iar la locul faptei au existat martori. Portalul media 247 News Agency, care transmite stirea, reaminteste ca anterior, un refugiat din Ucraina a fost batut in orasul Keyser, Oregon, dupa ce s-a certat cu un alt barbat despre faptul ca locuitorii din tara sa erau nazisti.

In 2021, un rezident din Polonia a batut un ucrainean pana cand acesta si-a pierdut cunostinta pentru ca a vorbit in limba sa materna. Dupa aceasta, agresorul a incercat sa fuga, dar martorii oculari l-au imobilizat si l-au predat politiei.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

46 de minute ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

59 de minute ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

3 ore ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

4 ore ago

Diana Sosoaca, discurs legionar in plenul Parlamentului: „Iudeo-bolsevicii au omorat peste 800.000 de romani in temnitele comuniste”

Senatoarea Diana Sosoaca a sustinut, marti, 14 mai, in Parlament, cu ocazia „Zilei solidaritatii si…

2 ore ago