Un tanar curajos s-a dus cu aceasta pancarta in fata pesedistilor adusi la miting. Video, au sarit trei pesedisti sa il agreseze – Video

news

Un tanar care s-a apropiat de manifestantii PSD cu o pancarta pe care era reprodus mesajul de pe celebra placuta suedeza a fost agresat de mai multi pesedisti. Acestia l-au impins si i-au smuls pancarta din mana.

Tanarul a fluturat pancarta in preajma manifestantilor PSD adusi in Piata Unirii din Iasi. Dupa cateva secunde, mai multi pesedisti au navalit asupra lui, smulgandu-i pancarta.

Jandarmii au fost nevoiti sa puna doua randuri de garduri intre participantii la mitingul PSD din Piata Unirii si protestatari, distanta dintre acestia fiind de aproximativ 100 de metri. Grupurile de sustinatori au fost huiduite de contramanifestanti cand intrau in Piata Unirii, la un moment dat acestia fluturand bancnote de 1 leu in timp ce le strigau „rusine sa va fie”.

Timp de peste patru ore cat s-a desfasurat mitingul social-democratilor, protestatarii au huiduit si au scandat lozinci impotriva lui Liviu Dragnea si PSD.

Dupa ce sustinatorii PSD au plecat spre mijloacele de transport cu care au ajuns la Iasi, Piata Unirii a ramas plina de gunoaie, pancarde si steaguri. Imediat dupa plecarea social-democratilor, piata a fost ocupata de contramanifestanti. Prin zgomotul asurzitor de vuvuzele, acestia au scandat iar lozinci antiguvernamentale, impotriva PSD si liderului acestuia. Dupa aproximativ o jumatate de ora acestia au plecat in mars spre Palatul Culturii, un alt simbol al Iasiului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: