news

Un tanar de doar 34 de ani din Apuseni s-a impuscat din greseala in cap

Un tanar din judetul Alba, detinator legal de arma de vanatoare, a murit, sambata, dupa ce s-a impuscat in cap, cu arma de vanatoare, potrivit ziarului Unirea.

La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare, formata din politisti de investigatii criminale, ordine publica, arme, explozivi, substante periculoase si criminalistic.

„Din primele cercetari a rezultat ca, un tanar de 34 de ani, din comuna Posaga, detinator legal de arma de vanatoare, ar fi folosit arma, imprejurare in care, in mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin impuscare”, au anuntat reprezentantii IPJ Alba.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, evenimentul s-a petrecut in localitatea Plesesti, unde victima ar avea o ferma de vaci. Aceleasi surse spun ca barbatul si-ar fi pus arma intre picioare si a apasat pe tragaci.

In cursul acestei saptamani, trupurile fara viata a alti doi barbati au fost gasite pe malul raului Mures, cel mai probabil fiind vorba de sinucideri.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Imagini transmise de satelitii americani de spionaj sugereaza ca Marina Militara chineza ar fi construit primul portavion de drone din lume

Marina Militara chineza a construit in secret ceea ce ar putea fi prima nava dedicata…

13 minute ago

Celebrul magician David Copperfield, acuzat de mai multe femei de violente sexuale

Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenta sexuala de 16 femei, dintre…

43 de minute ago

In cel mai pur stil bolsevic, Rusia va nationaliza o importanta companie producatoare de votca pe motiv de „implicare in activitati extremiste”

Autoritatile ruse au luat masuri pentru a confisca activele cu sediul in Rusia ale unui…

O oră ago

Lui Elon Musk nu i-a placut ce i-a spus una dintre subalternele sale de la Tesla, asa ca a concediat-o, odata cu intregul departament al acesteia

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, pare decis, prin masurile controversate luate in ultimele saptamani,…

2 ore ago

Medici la cutite: un pacient din Slobozia asteapta de zece zile sa fie operat, dar interventia se tot amana fiindca anestezistul si chirurgul sunt certati

Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia asteapta de zece zile sa fie…

2 ore ago

Finlanda va folosi militari rezervisti pentru paza granitei cu Rusia, in eventualitatea sosirii unor valuri bruste de migranti, incurajate de rusi

Finlanda planuieste sa isi schimbe regulile de recrutare pentru a permite rezervistilor sa ajute la…

2 ore ago