news

Un tanar din Cluj s-a emotionat la examenul auto si i-a inmanat politistului examinator, odata cu buletinul, si un pliculet cu droguri. Testele au confirmat ca tanarul venise drogat

Un tanar din Cluj a fost prins in aceasta dimineata cu substante interzise la proba practica a permisului auto.

Tanarul, in varsta de 20 de ani, se afla in cabina unui camion impreuna cu politistul examinator, avand in vedere ca urma sa sustina proba traseului pentru a obtine un permis categoria C.

Odata cu buletinul insa, politistului i-a fost inmanat, din greseala, si un plic cu resturi de substanta alba, pe care tanarul il avea in acelasi buzunar cu cartea de identitate.

Politistul a oprit proba, cerand ajutorul colegilor de la rutiera, care l-au testat pe tanar cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Tanarului i s-a deschis un dosar penal, iar plicul a fost dus la laborator pentru a se afla cu exactitate continutul lui.

„La data de 30 octombrie a.c., in jurul orei 09.50, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au constat ca un candidat, aflat in procesul de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, s-ar afla sub influenta substantelor psihoactive.

Politistii l-au oprit in trafic pe tanarul de 20 de ani, din comuna Floresti, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, in timp ce se afla in examen la volanul unui autocamion, in vederea obtinerii permisului de conducere.

In momentul inmanarii documentelor catre examinator, asupra acestuia a fost depistat un plic gol, ce prezenta urme de substante susceptibile de a avea efect psihoactiv. Plicul a fost sigilat si inaintat Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj, in vederea efectuarii cercetarilor necesare.

Tanarul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substantelor psihoactive, reiesind indicii cu privire la prezenta acestora.

Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, persoana fiind condusa la o unitate medicala pentru recoltarea de mostre biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

De asemenea, politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Un individ inarmat, suspectat ca planuia sa dea foc unei sinagogi din Rouen, impuscat mortal de politistii francezi

Politia franceza a impuscat si ucis un suspect inarmat care parea ca planuia sa dea…

9 minute ago

Statele membre NATO iau in considerare trimiterea de instructori militari in Ucraina

Unele state membre NATO discuta posibilitatea de a trimite instructori sau contractori militari in Ucraina…

2 ore ago

Pentagonul: „Ucraina poate folosi arme din SUA doar pe teritoriul sau. Nu ne-am schimbat pozitia”

Pentagonul anunta ca nu si-a schimbat pozitia in ceea ce priveste utilizarea de catre Ucraina…

21 de minute ago

Marcel Ciolacu se lauda ca a pornit constructia celor trei spitale regionale promise de PSD de 15 ani si da asigurari ca ele vor fi gata in 2028

Premierul Marcel Ciolacu si-a manifestat, vineri, satisfactia fata de inceperea lucrarilor de constructie a celor…

39 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

3 ore ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

2 ore ago