Un tanar moldovean prins cu trei arme de vanatoare, dupa ce a traversat inot Prutul, dinspre Romania / Armele fusesera furate din Austria

externe

Un tanar de 26 de ani din Cahul a fost prins in flagrant de catre o patrula a Politiei moldovene de Frontiera, dupa ce a traversat inot raul Prut, din Romania, cu trei arme de vanatoare. In urma verificarilor s-a constatat ca armele pe care le detinea tanarul erau furate din Austria si au fost estimate la valoarea de 34 mii euro, potrivit deschide.md.

Potrivit unui comunicat al Politiei de Frontiera, barbatul a fost surprins cu ajutorul mijloacelor speciale de supraveghere in timp ce se deplasa de la linia frontierei de stat spre interiorul R. Moldova si a fost retinut.

Acesta avea la el pasaportul biometric si o geanta in care s-au gasit trei arme de vanatoare cu teava ghintuita, impachetate in banda adeziva impermeabila.

In cadrul audierilor, tanarul a recunoscut ca a incercat sa introduca in R. Moldova armele, in scop de comercializare pe piata neagra, pentru 25 mii euro.

Totodata, oamenii legii au efectuat perchezitii la domiciliul tanarului unde au fost depistate si alte probe ce ar oferi dovezi confirmate pe acest caz.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: