Un tanar din Lugoj si-a impuscat accidental bunicul in cap cu o arma pe care o construise chiar el

news

Un batran in varsta de 86 de ani din localitatea Jdioara, langa Lugoj, a fost impuscat, joi seara, de nepotul sau cu o arma de vanatoare care s-a descarcat accidental. Batranul a decedat, informeaza Opinia Timisoarei.

Nepotul in varsta de 30 de ani manuia o arma de vanatoare artizanala in casa, iar la un moment dat aceasta s-a descarcat accidental, iar glontul l-a nimerit pe bunic direct in cap.

Familia a sunat la 112, medicii si politistii au intervenit rapid, insa pentru bunic nu s-a mai putut face nimic.

Criminalistii au inceput verificarile si incearca sa stabileasca cu precizie conditiile in care s-a petrecut nenorocirea.

Arma confectionata artizanal, se pare chiar de catre nepot, a fost ridicata de oamenii legii si va fi supusa unei expertize.

Ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. Nepotul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi cercetat pentru ucidere din culpa si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

La inceputul anului, in localitatea Crivina, nu departe de Jdioara, un braconier a murit dupa ce arma colegului cu care pornise la vanatoare i s-a descarcat in piept.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: