news

Un teatru din Bucuresti anunta ca spectacolele vor fi doar online: „Este de datoria noastra sa ne protejam spectatorii”

Teatrul „unteatru” din Bucuresti anunta ca in perioada urmatoare spectacolele vor putea fi urmarite doar online, prin transmisii live. Chiar si cei care si-au achizitionat bilete in avans vor putea urmari spectacolele doar in acest mod.

„In urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General, echipa unteatru a decis sa regandeasca activitatea din luna martie.

Spectacolele unteatru programate in urmatoarea perioada nu vor fi suspendate. Spectatorii care si-au cumparat deja bilete si iubitorii de teatru din intreaga tara vor putea urmari spectacolele din luna martie de pe orice dispozitiv, prin intermediul transmisiunilor live. Detaliile tehnice vor fi publicate in urmatoarele ore pe pagina de Facebook unteatru.

In urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului Bucuresti, echipa unteatru a decis sa regandeasca activitatea din luna martie.

Desi nu se numara printre institutiile culturale administrate de Primaria Generala a Capitalei, unteatru respecta decizia oficialilor si recomandarile Comitetului National de Urgenta. Avem incredere ca masurile impuse de conducerea administratiei locale se bazeaza pe informatii reale si nu suntem in masura sa punem la indoiala pericolul identificat de organele abilitate.

Este de datoria noastra sa ne protejam spectatorii, asa cum suntem datori sa ii sustinem in continuare pe artistii independenti. unteatru se sustine din si prin vanzarea de bilete, motiv pentru care este necesar sa gasim solutii pentru a putea continua.

Avand in vedere misiunea unteatru, aceea de a oferi artistilor din lumea teatrului un spatiu de creatie liber, dar si de a imbogati oferta culturala, oferind publicului sansa de a urmari zilnic productii de calitate, teatrul independent isi va continua activitatea, fara a pune in pericol siguranta spectatorilor. Acestia vor putea cumpara in continuare bilete la evenimentele unteatru, in baza carora vor beneficia de acces la transmisiunea live a spectacolului dorit.

unteatru recomanda tuturor spectatorilor care si-au achizitionat deja bilete la reprezentatiile din luna martie sa urmareasca evolutia proiectului pe site-ul unteatru si pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii de ordin tehnic”, anunta un comunicat de presa al „unteatru” transmis redactiei aktual24.ro.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Colectia de monede a unui magnatului danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

5 minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

6 minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

12 minute ago

Volodimir Zelenski da asigurari linistitoare: „Rusii au atins doar prima dintre cele trei linii defensive de la Harkov”

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a subliniat ca rusii nu au atins "linia concreta de aparare"…

22 de minute ago

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

27 de minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

36 de minute ago