politica

Un viceprimar PNL si-ar fi batut vecina cu parul. Nevasta lui a lovit-o cu o piatra in cap – Presa din Teleorman

O publicatie din Teleorman anunta ca viceprimarul PNL al comunei Plopii Slavitesti, Amza Ionel, si-ar fi batut vecina cu un par dupa ce aceasta i-a reprosat ca ajung in curtea ei pui de gaina din ograda viceprimarului.

Incidentul a avut loc sambata.

„Totul a pornit de la o cearta, iar motivul a fost faptul ca puii viceprimarului au intrat in curtea vecinei sale. Vecina este fosta lucratoare la posta din comuna. Aceasta a vazut-o prin curte pe sotia primarului, Amza Florina, si i-a atras atentia ca puii intra mereu in curte. Problema a pornit de la gardul viceprimarului, Amza Ionel. Vecina i-a reprosat ca a lasat doar o ‘plasa de buzau’, intre proprietatea ei si gospodaria lui, iar puii viceprimarului ajung mereu in curtea vecina.

Initial, fosta postarita i-a atras atentia sotiei viceprimarului, cand a vazut-o prin curte. Problema a luat o intorsatura drastica, cand a aparut chiar viceprimarul comunei. Fosta postarita nu a avut parte de comunicare, ci s-a ales cu o bataie zdravana, din partea ambilor soti.

Sotia viceprimarului a luat o piatra si a lovit-o in cap pe vecina sa, intre timp a iesit si viceprimarul din casa, iar cand a vazut ce se intampla, acesta s-a alaturat sotiei, au prins-o pe fosta postarita si au incercat sa o traga peste gard, in curtea lor.

Deoarece nu au reusit sa o traga peste gard, viceprimarul, Amza Ionel, a luat un par, care era la indemana, si a inceput sa o loveasca pe vecina cu brutalitate.

Fosta postarita, victima agresiunii, a sunat 112, iar la fata locului s-au deplasat un echipaj de la ambulanta si un echipaj de politie.

Femeia agresata a primit ingrijiri la fata locului, dar a refuzat sa mearga la spital pe motiv ca i-a fost frica sa o lase singura pe mama sa, tinta a razbunarii viceprimarului.

Postarita a suferit rani la nivelul fetei si mainilor.

Nici cu politia de fata, Amza Ionel, viceprimarul Plopii Slavitesti, nu s-a potolit si a continuat cu amenintarile, repetand in nenumarate randuri ca nu se lasa pana nu o omoara pe fosta postarita”, a scris Global Teleorman.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ceata densa si vechimea elicopterului – principalele cauze ale accidentului in care a murit presedintele iranian. Implicarea Mossad – total exclusa

Presedintele si ministrul de externe al Iranului au fost oficial declarati morti, dupa ce agentiile…

26 de minute ago

Miron Cozma, agresiv la intrarea la Parchetul General: „Nu a existat Mineriada. Voi i-ati omorat pe astia in Bucuresti”

Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, s-a prezentat luni dimineata la Parchetul…

29 de minute ago

Presedintele Bulgariei califica victoria Ucrainei asupra Rusiei drept „imposibila”: „Cu arme, fara arme – vom ajunge la acelasi rezultat”

Presedintele Bulgariei, Rumen Radev, a calificat victoria Ucrainei asupra Rusiei drept "imposibila" si a facut…

20 de minute ago

Cine este Mohammad Mokhber, noul presedinte al Iranului. El a fost de acord sa furnizeze rachete sol-sol si drone armatei ruse

Iata cateva date cheie despre Mohammad Mokhber, 68 de ani, primul vicepresedinte al Iranului care,…

2 ore ago

Controalele la frontierele comerciale post-Brexit vor costa Marea Britanie 5,5 miliarde de euro

Marea Britanie va cheltui cel putin 4,7 miliarde de lire sterline (5,5 miliarde de euro)…

36 de minute ago

Iranienii din tara si din diaspora sarbatoresc cu bere si artificii moartea presedintelui Raisi, considerat vinovat de uciderea a mii de protestatari pentru democratie

Iranienii din intreaga lume sarbatoresc moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi, dupa ce elicopterul care il…

O oră ago