„Una din marile prostii pe care le-a rostit Arafat”. Traian Basescu spune ce trebuie facut pentru a evita propagarea coronavirusului

politica

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat luni ca ar inchide metroul pentru a evita propagarea epidemiei de coronavirus, urmand ca „deplasarile sa se faca individual, fiecare cu masinuta lui”.

„As inchide metroul si deplasarile sa se faca individual, fiecare cu masinuta lui. Daca nu, cu o trotineta electrica”, a spus Basescu, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

In opinia sa, metroul reprezinta un „loc ideal de transmitere a virusului”.

Basescu a caracterizat decizia de a interzice adunarile mai mari de 1.000 de persoane drept „una din marile prostii pe care le-a rostit dl Arafat”.

„Ce mi-e o adunare de o mie de persoane, ce mi-e o adunare de 5.000 (…) Nu ai voie sa mai accepti niciun fel de adunari publice in care sunt mai mult de doi oameni”, a spus acesta.

Fostul presedinte a afirmat ca aceste masuri trebuiau luate de la bun inceput, chiar daca „o carantina e o masura extrem de dura, poate cea mai dura pe timp de pace” dar „la sfarsit populatia va intelege ca s-a evitat o extindere a bolii”.

Mai mult despre:


Comentarii: