Care-i ADEVARUL? Una spune azi Ponta despre Justitie in presa STRAINA si alta in cea ROMANEASCA

politica

Premierul Victor Ponta da din nou dovada de dublu limbaj in ce priveste justitia din Romania. In timp ce la televiziunile romanesti lasa de inteles ca DNA actioneaza politic, in presa straina sustine ca justitia este „complet libera”.

Intr-un interviu acordat agentiei de presa britanice Reuters, publicat marti, Victor Ponta declara ca sistemul de justitie din Romania este liber de orice influenta politica.

Solicitat sa comenteze cazul ministrului Finantelor, Darius Valcov,  acuzat de luare de mita, premierul a raspuns ca „sistemul de justitie din Romania este acum complet liber de influenta politica odata cu instalarea noului presedinte„.

Insa in urma cu numai trei zile, tot Victor Ponta sugera pe Facebook ca acuzatiile DNA la adresa lui Darius Valcov au ca scop sabotarea Codului Fiscal, fiind motivate politic.

„Cel mai important proiect al Guvernului in anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant!).

Vreau sa asigur pe toata lumea ca acest proiect merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica! Dezvoltarea economica a tarii este direct legata de adoptarea si implementarea acestui nou Cod – posibila datorita muncii oamenilor din aceasta tara si rezultatelor guvernarii din 2012-2015!”, a scris premierul pe FB in urma cu trei zile.

Aceasta postare a lui Victor Ponta a starnit un val de ura din partea fanilor sai la adresa DNA, acestia solicitand desfiintarea institutiei, pe care o compara cu „Gestapo” sau „Securitatea”.

Citeste si: Val de URA la adresa DNA, dupa postarile lui Ponta pe Facebook: “Este Gestapo, trebuie desfiintata”

De asemenea, duminica seara, intr-un interviu acordat B1 TV, Victor Ponta acuza actiunile Justitiei, sustinand ca  urmaresc „inlocuirea totala” si „distrugerea” clasei politice.

Citeste si: Asistam la o lovitura de stat? Asta ne spune Ponta de fapt

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: