Unde a disparut Gadea? E la New York, isi cumpara PREMII pentru „Sinteza zilei”

news

Mihai Gadea nu a fost prezent, duminica seara, in celebra sa emisiune „Sinteza zilei”, fiind inlocuit de un alt realizator al postului. Gadea se afla la New York unde va incerca sa obtina mai multe premii pentru „Sinteza zilei”.

Gadea a anuntat pe pagina sa de Facebook ca se afla la New York, unde participa la New York Festivals World’s Best TV&Films. „In cel mai greu moment al existentei Antena 3, am primit o confirmare a valorii indubitabile a jurnalistilor dumneavoastra preferati: 6 nominalizari la World’s Best Tv & Films. Multumim partenerilor nostri care au facut posibila deplasarea noastra la Gala”, a scris Gadea.

Spre deosebire de anii trecuti, Gadea va incerca sa obtina si pentru sine premii de la acest festival. El a inscris in concurs doua emisiuni ale „Sinteza zilei”. Acestea vor concura in cadrul sectiunilor „design grafic” si „promovare”. Avand in vedere modul in care se acorda premiile, este foarte probabil ca Gadea va si castiga, fiind de asteptat apoi o campanie de promovare despre cat de apreciate ar fi la New York „anchetele” si „dezvaluirile” de la „Sinteza zilei”.

antena

De altfel, in anii trecuti, mai multi jurnalisti au mentionat ca premiile de la acest festival sunt de fapt cumparate.

„Pretul platit pentru inregistrarea materialelor la fiecare categorie este de 375 de dolari. Anul acesta Antena 3 a anuntat ca a participat cu patru materiale. In total, au platit asadar 1496 de dolari.

Conform sitului festivalului, in 2014 doar trofeele Antenei 3 au costat cam 1,500 de dolari, adica 215 dolari bucata, la care se mai adauga, conform regulamentului de participare, alti 3,690 de dolari taxa initiala de inregistrare a materialelor”, se afirma pe site-ul rousa.blogspot.ro in 2015.

Si in acest an au ajuns in finala cateva sute de productii, lista poate fi consultata aici. In anii trecuti, lista castigatorilor cuprindea, de asemenea, sute de productii, aproape fiecare participant se intorcea acasa cu o medalie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: