„Unde e Iohannis? Criminalilor!”. Sosoaca face scandal in fata locuintei lui Bogdan Stanoevici: „Si pe mine vor sa ma omoare, am inregistrat tot ce stiu si tot ce am aflat, am impartit totul in 14 parti”

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, impreuna cu un grup de membri AUR, s-a aflat joi seara in fata locuintei lui Bogdan Stanoevici unde a anuntat ca il va „razbuna”. Sosoaca a sustinut ca si pe ea vor sa o omoare, nespunand insa cine. „Ii anunt pe cei care imi doresc moarte ca am inregistrat tot ce stiu si tot ce am aflat, am impartit totul in 14 parti”, a sustinut Sosoaca.

Sosoaca a mers pe bulevardul Lascar Catargiu, in fata locuintei lui Bogdan Stanoevici, unde a strigat sa vina si Klaus Iohannis si intreg guvernul.

„Am venit sa-i aducem un omagiu celui care a fost Bogdan. Am fost si la Romania TV in direct, avem si coliva. Bogdan mi-a spus sa lupt pana la capat. Nu am sa accept niciodata acest diagnostic de moarte Covid. In lipsa unei autopsii nu putem sa afirmam ca el a murit din cauza Covidului. Maine depunem plangere penala prin care solicitam anchetarea cazului avand in vedere ca sunt suspiciuni de moarte din cu totul alta cauza decat Covid.

In calitate de senator al Romaniei nu o sa accept niciodata ca Bogdan Stanoevici a murit de Covid, a fost unul dintre cei mai mari patrioti. Bogdan a murit de infectii nosocomiale.

S-au pus bani grei ca sa fiu redusa la tacere. Ii anunt pe cei care imi doresc moarte ca am inregistrat tot ce stiu si tot ce am aflat, am impartit totul in 14 parti. Dupa moartea mea vor iesi toate dovezile desppre ceea ce stiu. Sunt mai OK in viata, inca ma abtin, daca vreti sa ma omorati.

Bogdan trebuie razbunat. Vreau sa va vad, sute de mii de oameni sa mergeti la capela sa ii aduceti un ultim omagiu. Mizeria sistemului a facut ca acel cosciug sa fie inchis.

(…) Nu stiu de ce Iohannis nu vine, este un fost ministru. Tot guvernul trebuie sa mearga la Bellu sa-i ofere un ultim omagiu, sa ii spuna lui Bogdan ‘iarta-ne ca te-am omorat'”, a strigat Sosoaca, facand live pe Facebook.

Citeste si: „Cand terminati cu circul asta?”. Sosoaca, alungata de vecinii lui Stanoevici. Senatoarea AUR a facut show cu preot si conspiratii pe trotuar

Sosoaca a adus si un preot, care a tinut o slujba pe trotuar, in fata intrarii in blocul in care statea Stanoevici.

Citeste si: Adevarul in cazul Stanoevici, de ce boli suferea. Sosoaca si Codrin Stefanescu „bat campii crancen”

Mirel Curea, redactor sef adjunct la EVZ, prieten din tinerete cu Bogdan Stanoevici, prezinta cauzele mortii actorului, lasand de inteles ca Diana Sosoaca si Codrin Stefanescu „bat campii crancen”.

„Nu as fi scris niciodata cele de mai jos daca, potrivit unui obicei romanesc sau nu, habar nu am, pe subiect nu s-ar fi batut campii crancen, si nu s-ar ajuns cu stabilirea vinovatiilor pana in zone care tin strict de patologiile psihiatrice.

Este despre moartea unui actor, Bogdan Stanoevici. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Bogdan Stanoevici a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon, in data de 24 noiembrie, in stare grava. Era deja in a 8-a zi de la debutul Covid-19, mai precis a simptomatologiei. Cele 8 zile intarziate le petrecuse in campania electorala.

Din primele ore de la internare, a fost necesara administrarea de oxigen, pentru ca afectarea pulmonara era enorma, de 80% si a fost trecut imediat pe tratament, conform protocolului pentru stadiul bolii, Bronhopneumonie SARS-Cov2.

Starea generala a actorului a continuat sa se degradeze pana cand, in noaptea de 16/17 decembrie a fost necesara intubarea. A inceput ventilarea mecanica si totodata a fost pornita tehnica de dializa complexa, pentru ca rinichii nu mai functionau decat in proportie de 50%.

In 23 decembrie, in momentul in care CT-ul pulmonar a evidentiat o afectare pulmonara catastrofala, de 90%, s-a luat legatura cu Prof. Dr. Serban Bubenek, sef sectie ATI, Spital Fundeni, in vederea transferarii pacientului si initierii procedurii ECMO (extracorporeal membrane oxygenation), mai pe inteles, ‘plaman artificial’, ceea ce s-a si intamplat in 24 decembrie. In ciuda tuturor eforturilor depuse, starea actorului a continuat sa se deprecieze pana la deces.

Forma grava de Covid-19 dezvoltata de Bogdan Stanoevici a fost determinata de comorbiditatile pe care le avea: astm bronsic din copilarie, fost fumator cu fibroza pulmonara si hipertensiune arteriala stadiul 1.

Asa-zisa infectie nozocomiala a fost de fapt o enterocolita cu Clostridium difficilae, provocata de o bacterie localizata in intestin si care poate deveni patogena in anumite conditii. Cu tratamentul administrat conform antibiogramelor efectuate actorul fusese vindecat”, a scris Mirel Curea in EVZ.

Curea a precizat ca era prieten cu Stanoevici din anii ’80. „Tare rau imi pare de Bogdan Stanoevici! Din cei trei comeseni, el, George Alexandru si cu mine, care rupeam mesele pe la Marul de Aur, in anii `80, trei pusti pentru care viata insemna doar ras si nemurire, nu mai sunt decat eu”, a mentionat Curea pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: