Ungaria adopta un pachet de legi intitulat „Stop Soros”. Ce urmaresc oficialii de la Budapesta

uncategorized

Guvernul ungar a adoptat proiectul unui set legislativ in baza caruia asa-zisii „promotori ai migratiei ilegale” vor fi obligati sa-si puna datele la dispozitia autoritatilor si sa plateasca un impozit de 25% pe donatiile primite din strainatate, a anuntat miercuri ministrul ungar de interne Sandor Pinter, transmite MTI, citata de Agerpres.

Ministrul ungar a indicat totodata ca activitatile celor care „organizeaza imigratia” ar putea fi restranse in baza noilor legi, care vizeaza „indeplinirea cerintelor” reiesite din „consultarea nationala” lansata de guvern. Purtatorul de cuvant guvernamental Zoltan Kovacs a numit noul proiect legile „Stop Soros”.

Saptamana trecuta, Kovacs a anuntat ca ungurii au respins unanim asa-numitul „plan Soros” de relocare a migrantilor in Uniunea Europeana pe baza unui sistem de cote obligatorii, citand rezultatele finale ale sondajului „Consultare Nationala”. „Consultarea Nationala” a fost cel mai de succes sondaj la nivel national efectuat pana acum de guvernul lui Viktor Orban, a adaugat el.

Miliardarul american George Soros, care finanteaza ONG-uri pentru apararea drepturilor omului in intreaga lume, a devenit unul dintre principalii inamici ai lui Viktor Orban, care a atacat, de asemenea, organizatiile neguvernamentale, acuzandu-le ca intervin in politica interna a Ungariei in profitul omului de afaceri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: