Ungureanu (USRPLUS), din nou pe placul Antena 3: „De ce nu vine DNA sa-l ia pe Citu? Abia astept urmatoarea motiune de cenzura”

politica

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a intrebat, miercuri, „de ce nu vine DNA” sa il ia pe premierul Florin Citu. „Dragnea a facut puscarie pentru ca ar fi folosit doua angajate de la partid pe statul de plata al DGASPC Teleorman”, a adaugat el, intrebandu-se daca nu e mai grav „faptul ca prim-ministrul Citu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politica salbatica cu Orban”. „Abia astept urmatoarea motiune de cenzura”, a conchis Ungureanu.

„De ce nu vine DNA sa-l ia… pe Citu? Am asteptat 3 zile sa vad daca justitia functioneaza in mod egal pentru toti romanii cu rang inalt in statul roman. Se vede ca nu. Domnul premier Citu, in lupta disperata de a pune mana pe toata puterea in PNL si Romania, a folosit o functionara a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a intocmit un document cu strategia de atac impotriva lui Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor si contracandidatul lui Citu la sefia PNL.

Dragnea a facut puscarie pentru ca ar fi folosit doua angajate de la partid pe statul de plata al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Faptul ca prim-ministrul Citu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politica salbatica cu Orban, nu e mai grav?

Acum cateva luni, Citu imbraca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :«Noi nu luam prizonieri». Citu, in lupta lui salbatica cu Orban tine ostatice reformele promise pentru romani. Lui Citu i s-a umflat capul de la putere. Problema este ca Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Catu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu stiam pe vremea aceea ca va sustine un stalinist imbracat in toale capitaliste. Abia astept urmatoarea motiune de cenzura…”, a scris Emanuel Ungureanu, miercuri pe Facebook.

Citeste si: Tradare majora in USR, deputatul Ungureanu o saboteaza urat pe Clotilde Armand. Le multumeste „frumos” lui Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Adrianei Bahmuteanu si Danei Budeanu

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat miercuri daca a verificat daca este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania interna din PNL, ca nu poate comenta decat pe baza unor documente oficiale, informeaza news.ro.

Prim-ministrul a mai spus ca nu poate comenta documente editabile care apar in presa, chestionat despre semnatura electronica a Miorei Costin, consilier de stat, care apare pe documentul respectiv, iar in Guvern nu exista semnaturi electronice pe documente.

Mai mult despre: ,

Comentarii: