Unic in lume. Firea si Pandele, cuplu de candidati la Presedintie. Un lider PSD cere partidului sa o aleaga pe Firea pentru alegerile prezidentiale

politica

Liderul PSD Slatina, Emil Mot, le cere pesedistilor sa o convinga pe Gabriela Firea sa candideze la alegerile prezidentiale. „Vedem cu totii ca de ani buni se afla pe primele pozitii in toate sondajele de opinie, in ce priveste increderea. (…) Sa o convingem sa candideze”, afirma Mot.

„Sunt si eu preocupat, ca toti colegii, de modul in care vom aborda alegerile prezidentiale, dupa esecul usturator de la europarlamentare. Avem nevoie de un candidat credibil, capabil si sa transmita un mesaj puternic catre marea masa de nehotarati, dar sa si mobilizeze electoratul PSD. (…) De ce sa-i masuram doar pe cei care si-au manifestat dorinta de a candida? Poate sunt alti colegi care stau mult mai bine si care chiar daca nu doresc in acest moment sa se inscrie in competitie, ar putea fi convinsi sa o faca. Este cazul dnei Primar General Gabriela Firea, care vedem cu totii ca de ani buni se afla pe primele pozitii in toate sondajele de opinie, in ce priveste increderea”, scrie Emil Mot, .

Potrivit acestuia, „e mult mai usor sa transformi in voturi o zestre semnificativa de incredere si notorietate, decat sa le cladesti pe toate de la zero sau oricum de undeva de jos”.

Liderul PSD Slatina mai scrie ca nu mai e timp pentru „experimente si incercari”, ci trebuie maximizata „cea mai buna varianta”.

„Eu cred ca in acest moment nu facem altceva decat sa pierdem timpul cu tot felul de experimente si incercari, in loc sa incercam sa maximizam cea mai buna varianta pe care o avem si s-o convingem pe dna Firea sa candideze! Ar fi un semnal extraordinar pentru tot partidul si ar crea acea emulatie de care avem nevoie pentru a da, dupa atatia ani, presedintele tarii”, a mai scris Mot.

Emil Mot este si primar al orasului Slatina.

Gabriela Firea a negat in repetate randuri ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale. De altfel, sotul ei, Floretin Costel Pandele, a anuntat ca el este cel care vrea sa intre in cursa pentru Cotroceni.

Mai mult despre: ,


Comentarii: