„Unii incearca sa ia toate drepturile si libertatile care este un drept constitutional”. Discurs agramat al ministrului Gratiela Gavrilescu – Video

politica

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, la reuniunea Organizatiei Femeilor Liberal Democrate, ca „unii incearca sa ia toate drepturile si libertatile cetatenesti care este un drept constitutional”. Ea le-a indemnat pe femeile ALDE sa iasa la lupta si sa fie „altfel decat ati fost pana acum”.

Intr-un discrus agramat si incoerent, Gavrilescu le-a certat pe femeile din ALDE ca nu sunt indeajuns de implicate si le-a cerut sa fie „altfel” pentru ca „societatea este bolnava”.

„Tinta noastra trebuie sa fie de revigorare a acestei societati. Societatea incepe sa fie bolnava, societatea este afectata de tot felul de valuri tulburente si eu doresc ca femeia, care este oricum celula importanta, nucleul ca sa spunem unei societati, trebuie sa inceapa sa se desteleneasca si sa aiba curajul sa intre in politica. Unii doresc foarte mult sa isi bata joc de societatea romaneasca, ati vazut foarte bine, incearca sa puna piciorul pe beregata noastra, incearca sa ia toate drepturile si libertatile cetatenesti care este un drept constitutional, incearca ca aceasta societate sa nu aiba o crestere economica puternica, sa fie stopata si sa fie in permanenta imaginea Romaniei pusa intr-o imagine proasta in afara tarii. Va rog foarte mult sa fiti altfel decat ati fost pana acum”, a declarat Gavrilescu la reuniunea femeilor ALDE.

Video de la minutul 10.00:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: