„Unii sunt beti de cum au ajuns”. Sute de membri ai TSD s-au strans la Sulina, o celebra jurnalista i-a vazut in actiune

news

Peste 400 de membri ai TSD, organizatia de tineret a PSD, s-au strans la Sulina pentru a participa la o asa-zisa „tabara de ecologizare”. Jurnalista Ramona Ursu, aflata in vacanta, anunta ca a avut ghinionul de nimeri chiar langa ei.

„Cat noroc pot avea sa vreau ca macar in vacanta sa nu mai aud de astia, sa nu-i mai vad, iar tot tineretul PSD-ist sa se adune de azi in Sulina? Ba unii sa mai stea si cazati langa mine. Au venit la munca, va dati seama. Unii sunt beti de cum au ajuns”, a scris Ramona Ursu pe Facebook.

Presa din Tulcea anunta ca un numar de 412 tineri din Partidul Social Democrat, au ajuns joi, la ora 14.00, la Sulina, unde va avea loc Tabara de Ecologizare.

“Ma bucur ca am reusit sa ajungem la cea de-a XII-a editie. Tabara de Ecologizare este un proiect de care tinerii se bucura an de an si prin care incercam sa imbinam activitatile de socializare cu dezbaterile. Anul acesta, un punct important pe care vrem sa il atingem este gasirea solutiilor pentru oprirea exodului tinerilor din tara“, a declarat presedintele TSD, Gabriel Petrea, pentru Obiectiv Tulcea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: