UNPR a TRADAT din nou. Cum l-a aparat pe Dan Sova

opinii

Desi presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat acum numai doua zile, ca parlamentarii partidului nu se vor opune solicitarilor justitiei in cazurile Sova si Valcov, in Senat situatia este cu totul alta astazi.

Senatorul UNPR Ruxandra Jipa i-a luat apararea lui Sova, sustinand de la tribuna Parlamentului ca acesta nu reprezinta un „pericol social” astfel incat sa fie retinut de DNA.

„Sunt parlamentar de 15 ani, ceea ce se intampla acum in Romania este cu totul si cu totul iesit din comun. Libertatea unui om este starea de normalitate. Spuneti-mi si mie ce pericol prezinta Sova? V-am mai atras atentia ca veti fi supusi la niste lucruri deosebite. Cine a inteles, bine, cine nu, nu. Noua ni se cere sa fim de acord cu retinerea si arestarea lui Sova, nu sa analizam probele din dosar. Vreti sa va spun un lucru, sincer? Mie nu imi este teama, intelegeti ca nu trebuie sa va fie teama”, a declarat Jipa.

Oprea a declarat, luni, la Realitatea TV, ca parlamentarii UNPR vor vota pentru respectarea justitiei in cazul senatorilor Dan Sova, Darius Valcov si a deputatului Theodor Nicolescu.

„Cu tot respectul pentru colegii mei din Guvern, fosti colegi de Executiv, nu avem cum sa facem altceva daca vrem ca Romania sa mearga inainte, sa fie respectata de UE, de SUA – fiindca cel mai mult ne respecta pentru sacrificiile din teatrele de operatii americanii, in care militarii romani sunt foarte apreciati – decat sa respectam justitia”, a spus Oprea.
Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook
Urmareste-ne si pe:

Comentarii: