UNPR, ODA lui Iordanescu: „Este un simbol al Romaniei, va deveni antrenorul MILENIULUI”

news

UNPR ii dedica o adevarata oda lui Anghel Iordanescu, membru in conducerea partidului, cu ocazia zilei sale de nastere. Antrenorul este considerat „antrenorul secolului”, „simbol al Romaniei”, „roman adevarat” si chiar „antrenorul mileniului”.

„Anghel Iordanescu este un roman adevarat, un om care intelege si tine la mare cinste valorile noastre nationale. Este un general al Armatei Romane, un sportiv care a facut istorie si un selectioner care nu si-a spus inca ultimul cuvant in fotbalul romanesc. A fost numit pe buna dreptate ‘antrenorul secolului’ si are toate sansele sa devina ‘antrenorul mileniului’ daca va reusi sa-si atinga obiectivele pe care si le-a propus.

In politica, Anghel Iordanescu a dovedit inca de la inceput ca este un om de onoare si ca isi urmeaza principiile mai mult decat orice. A fost inca de la inceput alaturi de Gabriel Oprea pe drumul greu al constructiei unui nou partid, plecand din primele banci ale Puterii in ultimele randuri ale Opozitiei. A ramas la greu alaturi de oamenii in care a crezut si a pus umarul la ridicarea unui nou proiect politic. A aratat ca in politica, la fel ca in fotbal, caracterul unui om este mai important decat orice altceva.

De cinci ani de zile, Anghel Iordanescu este nu doar un simbol al Romaniei, ci un simbol important al UNPR, un coleg de exceptie si un om cu suflet mare la care tinem cu totii. A participat la viata de partid si a contribuit din plin la consolidarea acestui partid, avand mereu o vorba de incurajare la greu si un sfat intelept la bine”, se arata intr-un comunicat de presa al UNPR.

Si premierul Victor Ponta a tinut sa-l ureze pe Iordanescu. „La multi ani si multa sanatate antrenorului echipei nationale de fotbal, Anghel Iordanescu, cu ocazia aniversarii zilei de nastere! Mult succes in toate proiectele sportive!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: