Untold sau Fotbal pe Cluj Arena? Presedintele CJ Cluj propune o consultare populara a clujenilor

news

Gazonul de pe stadionul celor de la “U” Cluj, Cluj Arena, va fi schimbat integral in martie-aprilie, pentru prima data de la constructia stadionului scrie Monitorul de Cluj.

Reprezentantii clubului s-au plans de mai multe ori de calitatea gazonului, mai ales dupa evenimente gen Untold. De data aceasta autoritatile dau asigurari ca noul gazon se va ridica la standardele celui de pe stadionul rivalilor de la CFR.

„Gazonul a fost schimbat partial acolo unde a fost afectat, fie de catre cei de la Untold fie de altii care l-au folosit. Noi ne-am exprimat disponibilitatea si va fi renovat si stadionul, unde s-a deteriorat. Se va face o igienizare totala”, declara, recent, Alin Tise.

Acum, problema care se ridica este daca pe stadion sa mai fie organizate evenimente, concerte etc, sau nu.

In aceste conditii, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, propune sa se organizeze un referendum pentru a vedea care este optiunea clujenilor.

„Daca Clujul isi doreste sa aiba mai departe competitii si de acest tip. Daca clujenii vor sa ne spuna ce doresc sa se intample pe stadion la un referendum, doresc numai fotbal, doresc si fotbal si evenimente culturale, doresc Untold sau nu il doresc, nu stiu asta pentru ca nu am intrebat pe toata lumea. Greu de spus astazi daca intrebandu-i spun ca doresc doar fotbal sau doresc si Untold. Nu toata lumea e cu fotbalul cum credem noi. Noi credem ca toata lumea e cu fotbalul, nu este asa. O sa aveti o supriza daca intrebati oamenii”, a comentat Tise, marti, intr-o emisiune la radio.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: