Unui deputat PSD i se pare „cool” sa INJURE romanii: „Gura mica!”

politica

Deputatul PSD Liviu Harbuz, candidat pentru postul de primar al orasului Piatra Neamt, nu are nicio parere de rau pentru ca a facut-o „imbecila” pe o tanara care-i reprosa uriasa avere. Ba mai mult, i se pare „cool” ce face li le transmite criticilor sai mesajul „gura mica!”.

In mai multe mesaje postate pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD i-a injurat pe criticii sai cum i-a venit la gira: „imbecilo”, „pitecantropule”, „iti plac filmele pentru adulti”, etc.

Citeste si: Aceasta tanara a fost facuta „IMBECILA” de un deputat PSD pentru ca i-a reprosat AVEREA uriasa

Dupa ce comportamentul sau a fost popularizat in presa, deputatul nu a dat dovada de niciun regret, dimpotriva. El le dedica celor care il critica melodia „Limbaj de cartier” a trupei BUG Mafia, in care refrenul este „Gura mica!”.

„Un candidat la Primarie nu este obligatoriu nici Maestru de ceremonii la Pensionul Choissy – Mangaru, dar nici diplomat de cariera. Treaba lui este sa fie inainte de toate, un model de gospodar vizionar, capabil sa gestioneze cu pricepere resursele comunitatii si apoi, indubitabil, angajat spre binele obstei, dar in niciun caz nu trebuie sa accepte sa fie transformat in sac de box al orcaror ambuscati rataciti in tranzitie, ori in galeata de laturi”, si-a explicat Harbuz comportamentul.

Candidatul #PSD la primaria Piatra Neamt, Liviu Harbuz, intr-un exercitiu de democratie fata de cei care nu-l sustin.

Posted by Secuiu Radu Constantin on Monday, March 21, 2016

La inceputul lunii decembrie 2015, PSD a adoptat un cod de „etica si conduita” in care se afirma, printre altele, ca membrii de partid care „au manifestat un comportament injurios, agresiv sau neadecvat fata de cetateni” vor fi sanctionati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: