Unul dintre cei mai „saraci” lideri PSD, atitudine de mafiot in cluburile din Mamaia: trabuc si ceas de 15.000 de euro

politica

Presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca, a fost suprins de paparazzii de la Cancan intr-un club exlusivist din Mamaia afisand o atitudine de mafiot milionar. In declaratiile de avere si de interese ale lui Dunca nu figureaza mai nimic.

Fost ministru al Tineretului si Sporturilor, Dunca „a reusit sa atraga toate privirile cu accesoriile sale scumpe”, scrie Cancan.

„Imbracat cu haine de firma, pe care le-a asortat cu un ceas Roger Dubuis, estimat la peste 15.000 de euro, fostul ministru al Tineretului si Sportului a reusit sa fure privirile tuturor”, mai arata publicatia, ai carei paparazzi l-au fotografiat pe pesedist afisand o atitudine aroganta in cadrul cazinoului de la Phoenicia Hotels.

In declaratia de avere, Dunca scrie ca singurele venituri pe care le-a avut in 2017 sunt salariul de ministru (144.226 lei) si 50.000 de lei de pe urma botezului copilului sau. El nu ar avea case, terenuri sau masini, fiind astfel teoretic unul dintre cei mai „saraci” pesedisti.

In declaratia de interese nu figureaza ca ar fi actionar la vreo firma, fiind mentionat doar ca este presedinte al PSD BRasov.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: