Unul dintre tehnocratii lui Ciolos candideaza pe listele PSD. Inca nu si-a anuntat demisia din Guvern

politica

Liviu Dragnea a anuntat, marti, ca pe listele PSD se afla si persoane din societatea civila, exemplificand cu un activist pentru drepturile romilor, Ciprian Necula. Acesta este si secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene.

Dragnea a spus ca listele PSD contin si nume din societatea civila, „oameni foarte apreciati”.

„Nu sunt oameni foarte cunoscuti, pentru ca sunt tineri. N-am alergat dupa mari personalitati, ne-a interesat foarte mult sa deschidem partidul. (…) Noi, la Camera Deputatilor, cred ca avem doar doua sau trei nume cunoscute. In rest, toate sunt nume noi, tineri si foarte tineri, foarte bine pregatiti si cel putin trei reprezentanti ai societatii civile pe locuri eligibile. Domnul Ciprian Necula… Oricine a fost intr-un ONG e clar ca n-a activat in politica. Ciprian Necula este un om pe care eu il cunosc de mult si nu numai eu, pe care il apreciez foarte mult pentru activitatea pe care o desfasoara ca si reprezentant al societatii civile, este un om de stanga, care sustine valorile si principiile de stanga. De asemenea, un tanar care activeaza tot in domeniul societatii civile este Florin Manole. De asemenea, doamna Oana Florea, de la FACIAS, foarte cunoscuta si in care noi avem foarte multa incredere”, a detaliat liderul PSD.

Ciprian Necula este secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene inca de pe vremea Guvernului Ponta. El a activat in mai multe organizatii pentru apararea drepturilor romilor. Dacian Ciolos a decis sa il pastreze in functie.

necula

Pana in acest moment Necula nu si-a anuntat demisia din functie, in conformitate cu solicitarea premierului. Ciolos a declarat ca ministrii care intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare trebuie sa plece din functii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: