Urare a lui Sorin Oprescu pentru Gabriela Firea: „Sa dea Dumnezeu”

politica

Sorin Oprescu i-a transmis un mesaj Gabrielei Firea, cea care a castigat postul de edil al municipiului Bucuresti, spunand ca ar fi bine daca aceasta ar face jumatate din ce s-a facut pana acum, iar pentru cei care sustin ca societatea e bolnava „ei sunt deasupra resurselor terapeutice”.

„Sa dea Dumnezeu ca doamna Firea sa poata sa faca jumatate din ce s-a facut pana acum, din ce am reusit sa fac. Alegatorii nu pot sa fie niciodata de vina pentru ca este o parerea a majoritatii oamenilor. Dupa parerea mea este un cartonas de avertisment dat celor care au gandit in felul asta (…) Asta este o chestiune care spune foarte multe, pentru ca derapajele sa nu se mai petreaca intr-o societate care se doreste a fi de larga respiratie”, a declarat fostul primar Sorin Oprescu,¬†citat de Mediafax.

Acesta a avut un mesaj si pentru cei care spun ca societatea e bolnava. „Este vorba despre increderea populatiei, pe baza de dovezi care au aratat ca pot sa faca ceva pentru oameni si au facut. (…) Cred ca cei care fac afirmatia ca societatea e bolnava si ca ei sunt sanatosi, aia sunt deasupra resurselor terapeutice medicale” a mai spus Oprescu.

Procesul in care fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este acuzat de luare de mita a inceput miercuri la Tribunalul Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: