Urarile de Craciun ale liderilor PSD pentru Dragnea. Firea, cea mai veninoasa

actualitate

Reporterii de la Digi24 au intrebat mai multi lideri ai PSD ce urari au pentru fostul lor lider, Liviu Dragnea, care isi petrece primul Craciun in puscarie. Mai scrasnit, mai cu durere, pesedistii au spus ca ii doresc „sanatate” fostului lor stapan.

Gabriela Firea nu dezamageste nici acum, a tinut sa se foloseasca si de acest prilej pentru a arunca in spatele lui Dragnea marile probleme cu care se confrunta Bucurestiul.

Reporter: E primul Craciun pentru Liviu Dragnea in spatele gratiilor. Un mesaj?
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Imi pare rau de ce i s-a intamplat. Multa sanatate, putere sa treaca peste acest moment. La nivel personal imi pare rau de ce i se intampla, dar la nivel profesional suferim si acum in urma deciziilor drastice pe care le-a luat. Sa fie sanatos!

Reporter: Liviu Dragnea petrece primul Craciun in spatele gratiilor. Aveti un mesaj pentru dumnealui?
Adrian Gadea, presedintele PSD Teleorman: Nu putem sa uram acestor persoane care trec prin anumite momente grele in viata decat multa sanatate.

Reporter: Lui Liviu Dragnea ce ii urati?
Victor Ponta, presedintele Pro Romania: Nu ma bucur de raul nimanui. Sunt convins ca toti cei care se bucura de raul altora si se ocupa cu razbunari o sa li se plateasca in aceasta lume, sau in cealalta. Nu ma bucur de raul nimanui si oricarui om ii urez sa fie sanatos si cat mai bine.

Radu Preda, liderul senatorilor PSD: Cred ca are nevoie de multa tarie. Este o incercare. Pana la urma legea e lege pentru toata lumea. Dumnealui plateste un pret. Sper sa treaca repede peste aceasta perioada nefasta a vietii si sa se intoarca in sanul familiei.

Paul Stanescu, secretar general PSD: Lui Liviu ii urez sanatate. Sa vina cat mai repede acasa.
Reporter: Acasa inseamna si in PSD?
Paul Stanescu: Acasa

Mai mult despre: ,

Comentarii: