„Urasc sa fac dusuri cu apa rece”. Gabriela Firea, primarul unei capitale fara apa calda

news

Gabriela Firea a declarat, in cadrul unui interviu oferit in urma cu mai multi ani, ca „uraste” sa faca dusuri cu apa rece. Mare parte din locuitorii Bucurestiului nu au apa calda de o buna bucata de vreme.

Intrebata ce „uraste”, Firea a pus pe primul loc dusurile cu apa rece.


Credit @andrei farnas

In cadrul aceluiasi interviu, Firea a mai spus ca cele mai bune decizii in viata le-au luat „spaland vase, calcand ori facand de mancare”.

Zeci de liberali au protestat, vineri, cu ligheane in fata Primariei Generale fata de lipsa apei calde.

„Stim ca multi dintre dumneavoastra sunteti in apartamente unde nu aveti caldura si apa calda. Avem o singura explicatie pentru aceasta situatie in care va gasiti: Gabriela Firea si lipsa interesului ei pentru a face investitii astfel incat sa nu va mai confruntati cu aceasta situatie.

Bucurestiul este de departe intr-o situatie jalnica, pentru ca primarului general ii arde de concerte, de festivaluri, de orice altceva, mai putin de confortul oamenilor in apartamente. Suntem in situatia in care am ajuns sa strigam disperati dupa civilizatie in Bucuresti unui om care ne minte in fata spunandu-ne ca s-a preocupat de acest subiect. In Bucuresti lucrurile sunt in faliment pentru ca primarul general, desi avea la dispozitie fonduri puse in aplicare de catre Comisia Europeana nu s-a interesat sub nicio forma sa le acceseze”, a spus, in fata Primariei Capitalei, la protest, Violeta Alexandru, ministru al Muncii.

Aceasta a spus ca primarul general Gabriela Firea a avut un mandat pe care liberalii il asociaza cu „falimentul”.

„Pentru noi mandatul Gabrielei Firea este un mandat pe care il asociem cu falimentul si suntem aici ca sa dam voce tuturor mesajelor pe care le-am primit de la bucurestenii care trebuie sa isi mai puna, ca pe vremea lui Ceausescu, inca o haina pe ei ca sa poata sa traiasca civilizat in propriile case. De aceea am adus cu mine un lighean in care probabil multi dintre dumneavoastra cautati sa incalziti apa si sa va spalati in aceste momente, in aceste zile. Nu este normal, este o jignire pe care acest primar general v-o aduce si suntem aici sa dam voce acestor nemultumiri justificate pe care le aveti”, a mai spus Violeta Alexandru.

Mai mult despre:

Comentarii: