„Urgenta este maxima. Este momentul sa vina o zi zero”. Norica Nicolai face presiuni pentru adoptarea OUG-urilor pe justitie

politica

ALDE sugereaza ca este de acord cu OUG-urile de modificare a Codurilor penale. Norica Nicolai a declarat, marti, ca „urgenta este maxima”.

„De ani de zile respectul fata de Constitutie si de deciziile CCR a cam lipsit. Este momentul sa vina o zi zero in care sa punem in acord deciziile CCR cu textul legilor. Urgenta este maxima”, a declarat Norica Nicolai, prima pe lista ALDE pentru europarlamentare.

Jurnalistul Dan Tapalaga anunta ca OUG-ul de modificare a Codurilor Penale, care ii va permite lui Liviu Dragnea sa scape atat de Doasarul angajarilor fictive de la CJ Teleorman cat si de Dosarul Tel Drum, are sanse foarte mari de a fi adoptat de guvern in aceasta saptamana.

„Potrivit informatiilor obtinute de G4Media.ro, este foarte posibil ca OUG-ul sa fie adoptat in sedinta de joi a guvernului, in ciuda amenintarilor lansate de seful statului ca este aproape hotarat sa organizeze un referendum pe tema justitiei in ziua alegerilor europarlamentare”, scrie Tapalaga pe g4media.ro.

Mai mult despre:

Comentarii: