Uriasa avere a lui Pieleanu, maestrul sondajelor in care PSD si Ciolacu rup tot. Dividende consistente pentru anul 2021

politica

Marius Pieleanu, patronul Avangarde (institutul preferat de sondaje al PSD), are o avere uriasa compusa din numeroase locuinte, conturi bancare grase si dividende anuale de sute de mii de euro. Detaliile apar in declaratia de avere a sotiei sale, Ileana Manuela Pieleanu, care este angajata la Curtea de Conturi.

Manuela Pieleanu a fost numita, in octombrie 2014, consilier la Curtea de Conturi, cu votul majoritatii PSD din Parlament, pentru un mandat de 9 ani. Ea a fost sustinuta atunci de PC, partidul lui Dan Voiculescu, post la care Marius Pieleanu apare in mod constant pentru a lauda PSD si pe liderii acestuia.

Conform declaratiei de avere, depusa in urma cu o luna, sotii Pieleanu detin doua terenuri in Ilfov si Bucuresti, o casa de locuit in Buresti plus inca trei apartamente in Bucuresti si inca unul in Sinaia. Ultimul apartament a fost cumparat in 2020.

Sotia lui Pieleanu a scris in declaratia de avere ca detine in conturi bancare nu mai putin de 2.400.000 de lei.

Anul 2021 a fost un an bun pentru sondajele lui Pieleanu. El a avut dividende de aproximativ 780.000 de lei.

Citeste si: Ciolacu rupe tot. Este primul in sondajul lui Pieleanu, este politrucul in care romanii ar avea cea mai mare incredere

Un sondaj Avangarde, dat publicitatii marti, sustine ca Marcel Ciolacu este politicianul in care romanii ar avea cea mai mare incredere.

In sondajul lui Pieleanu, Ciolacu este pe primul loc in topul increderii, in timp ce Nicolae Ciuca si Klaus Iohannis ocupa urmatoarele locuri.

Citeste si: Razboiul sondajelor in PSD. Ciolacu a dat-o afara pe Firea din sondajul CURS al lui Buble. Ciolacu s-a autoclasat pe locul 2

In privinta optiunilor la vot ale romanilor, PSD ar continua sa se situeze la 37%, cu doua procente mai mult decat luna precedenta.  Pe locul doi, la mare distanta este PNL, cu 23%. USR ar obtine doar 9%. In sondaj apare si partidul lui Voiculescu cu 3% in conditiile in care niciodata nu a luat la alegeri mai mult de 1%.

Sondajul Avangarde a fost realizat in perioada 22-31 iulie, telefonic, pe un esantion de 902 persoane si are o marja de eroare de +/- 3,4%.

Citeste si: Viata de politruc. Ciolacu afirma ca Partidul l-a facut om: „PSD mi-a conferit un statut social”

Comentarii: