Uriasa dezamagire a alegatorilor AUR: „George, ai bagat securisti, penali. Eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate”

politica

Un sustinator al AUR i-a reprosat lui George Simion, la Baia Mare, ca a pus pe listele partidului „securisti, penali si sot-sotie”. „Pe mine ma supara, eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate”, i-a spus barbatul liderului AUR.

George Simion, aflat in vizita in Baia Mare pentru a se intalni cu sustinatorii, a fost abordat de un activist AUR care i-a reprosat ca l-a ajutat si in schimb el a pus pe listele parlamentare „securisti si penali”.

„Dar nu pui securisti, omule. Nu vrem securisti, nu vrem penali… Atatea ai promis, am fost… Pe mine ma supara, eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate. Mi-ai schimbat totul cand am vazut ca ai bagat securisti, penali. Pai vreti sa faci curatenie?”, i-a spus barbatul lui Simion.

George Simion a sustinut ca are o singura problema, cu Francisc Toba (parlamentar AUR de Brasov, acuzat ca a condus represiunea din decembrie 1989 impotriva brasovenilor) , dar „rezolv azi”.

„Pe cuvantul tau ca te scapi de penali? Tradezi ce am vrut sa facem si ce am discutat. De ce trebuie sa fie sot-sotie in Parlament?”, a insistat barbatul.

„Avem doar un caz de sot-sotie care au fost alesi, nu au fost numiti. Asta nu-i nepotism, au fost alesi, nu au fost numiti”, a incercat Simion sa il pacaleasca pe barbat, fara a mentiona ca acea pereche nu ar fi ajuns in Parlament daca nu se afla pe listele AUR.

„Trebuia pus unu’ dintr-o familie. Mai, daca vreti sa curatati ceva, atunci trebe sa curati”, a insistat barbatul.

„Nu stiam nici noi ca o sa iasa aia de pe locul doi. (…) Eu, de la atatia parlamentari, imposibil sa nu am niste uscaturi”, a incercat Simion sa se eschiveze.

„Pai si nu stiai (ca sunt uscaturi)?”, a fost intrebat liderul AUR.

„Nu”, a raspuns senin Simion.

„Cum adica, tu pui un om pe liste fara sa te uiti cine ii, de unde provine, cine o fost? Dintr-o simpla cautare pe Google puteai afla cine ii omul”, a adaugat indignata o femeie prezenta in preajma.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: