Urlete in Parlament: George Simion si Diana Sosoaca s-au ocarat azi ca la usa cortului in sala Senatului: „Mincinoaso!/ Iesi afara!” – VIDEO

news

Un imens scandal a tulburat azi somnul alesilor natiei in Senat, acolo unde George Simion a venit sa adune semnaturi pentru o motiune de cenzura impotriva premierului Marcel Ciolacu. Spre ghinionul lui, Simion a dat nas in nas, la un moment dat, cu senatoarea Diana Sosoaca, pe care, oricat s-a straduit, nu a putut-o ocoli, asa ca i-a cerut si ei sa semneze.

Dar fosta lui colega de liste electorale nu doar ca nu a vrut sa-i semneze, ci l-a si acuzat fatis ca ii apara pe agresorii fetei de 17 ani care sustine ca ar fi fost imbatata si apoi abuzata sexual intr-o tabara de vara organizata de AUR

Dialogul cu strigaturi dintre cei doi a tinut minute bune, spre delectarea celor prezenti, si a fost transmis de ambii pe Facebook, unei audiente alese.

„Sarut mana, doamna senator! Noi strangem semnaturi pentru motiune impotriva lui Ciolacu. Va intrebam, daca nu doriti, nu e problema. Optiunea dvs. v-am intrebat. Uite, si Sosoaca poate vrea sa semneze. Semneaza si doamna. Strangem semnaturi pentru demiterea guvernului Ciolacu”, a spus Simion, la care Sosoaca a raspuns: „Si semnaturi pentru viol?”

„E minciuna a sistemului. Doamna, semnati sau nu? Nu ex-membri AUR, informati-va. Deci nu semnati?”,  reactionat Simion.

„ Cum va permiteti? Ati imbatat-o si violat-o”, a racnit Sosoaca, moment in care Simion a incercat sa curme discutia: „Doamna senator face ce stie ea, daca nu vrea sa semneze.”

A fost suficient pentru ca senatoarea Sosoaca sa izbucneasca: „Ati violat o fetita. Cum e posibil sa stricati sedinta Senatului cand membrii dvs. au violat-o? Plecati afara din Senat! Aveti treaba la deputati. Nu mai munciti? Iesiti afara! Cereti-va iertare ca ati acuzat fetita ca ea e de vina ca a fost violata.”

„Ieri ziceai ca am fost acolo, mincinoaso!”, a replicat Simion, renuntand la adresarea la persoana a doua plural. Sosoaca nu s-a lasat: „Cum iti permiti sa o jignesti? Spun cum e. Sa vorbesti in halul asta, iesi afara! Hai, zau! Nu ti-e rusine? Nu ti-e rusineee?”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: