Urmeaza arestari in masa? Dragnea, discurs violent de dictator. Ii califica drept „tradatori” pe cei care transmit „minciuni” la Bruxelles

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o noua reactie violenta, miercuri seara, in urma dezbaterii de la Strasbourg. El i-a calificat drept „tradatori” pe cei care ar transmite „minciuni” la Bruxelles.

„Am vazut astazi o doamna care spunea ca pentru referendum se folosesc fonduri europene. Va dati seama ce manipulare este transmisa la Bruxelles? Cate minciuni se spun acolo si ele pleaca numai din Romania din partea unor tradatori, o spun cu toata taria. Murdaresc imaginea acestei tari, sunt interesati doar de destabilizarea Romaniei”, a declarat Liviu Dragnea, miercuri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Sophia in ‘t Veld, europarlamentar din grupul ALDE, a cerut, miercuri, in sedinta de plen, ca presedintia forului sa demareze investigatia cu privire la modul in care ar fi putut fi folosite fonduri europene in campania referendumului din 6 si 7 octombrie.

„Stiu ca nu pot cere guvernelor, dar pot cere partidelor politice sa faca campanie impotriva referendumului anti-LGBT din Romania si cer oficial presedintiei acestui Parlament sa investigheze acuzatiile ca s-au folosit fonduri ale Parlamentului European in campania pentru referendum”, a declarat Sophia in ‘t Veld, europarlamentar din grupul ALDE.

Sophia in ‘t Veld a avut un mesaj si pentru Viorica Dancila.

„Sunt dezamagita de discursul dumneavoastra. Parlamentul European nu este inamicul dumneavostra, noi nu atacam Romania. Suntem cu totii in aceeasi familie, dar exprimam preocupari cu privire la evolutiile din tara dumneavoastra. As sugera sa acceptati acest lucru si mana pe care v-o intindem. Nu incercati sa aveti o confruntare cu Parlamentul European, nu intrati in defensiva”, a spus europarlamentarul

Mai mult despre: , ,

Comentarii: