Urmeaza Firea pe lista executiilor. Cozmin Gusa anunta ca „sotii Pandele” i-au aruncat in aer lui Dragnea legaturile cu Israelul

politica

Cozmin Gusa, fost secretar general adjunct al PSD, afirma ca Gabriela Firea si Florentin Pandele i-au distrus lui Liviu Dragnea legaturile cu Israelul, singura tara in care liderul PSD mai avea usi deschise la nivel inalt.

Intr-un comentariu despre situatia din PSD, Gusa a mentionat ca „sotii Pandele” i-au aruncat in aer lui Dragnea relatiile cu Israelul.

„Concluzia este ca atat conducerea PSD cat si guvernarea au fost privatizate, la fel ca drumurile din Teleorman, din cauza lasitatii unor lideri. Aceasta forma a PSD-ului de azi il face total incompatibil pentru jocul extern. Liviu Dragnea nu se mai poate prezenta niciunde in Europa, SUA sau Israel, unde legatura a fost minata din cauza sotilor Pandele. In aceste conditii, chiar si speculatiile legate de Rusia pot sa fie adevarate, nu am informatii in acest sens, dar cand esti atat de izolat, de disperat ca Dragnea, orice e posibil”, a declarat Gusa la Realitatea TV.

Potrivit acestuia, criza guvernamentala din prezent se poate incheia intr-un mod constructiv, prin demiterea sau demisia lui Dragnea, continuarea Guvernului Grindeanu si alegerea unui nou lider PSD. PSD a ajuns intr-o situatie critica, fiind rupt de fapte si ajuns intr-o infundatura, fiind „furat de o gasca de traseisti care sunt si agramati”.

„Problema lui Liviu Dragnea este ca s-a inconjurat de traseisti, oameni care isi servesc doar liderul, nu partidul, care isi urmaresc propriile avantaje si le negociaza cu seful de partid. Sunt oameni care au venit cand partidul era la putere; nu sunt doar traseisti, sunt si agramati. Liviu Dragnea nu a facut niciun efort sa-si atraga oameni seriosi, de la baza partidului”, a explicat Gusa.

Potrivit lui Cozmin Gusa, s-a ajuns in acest punct de degradare din cauza ultimilor doi lideri ai partidului, Liviu Dragnea si Victor Ponta, amandoi fiind manati de interese personale si de o dorinta de victorie, din perspectiva slabiciunilor si vulnerabilitatilor pe care le au cu legea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: