„Urmeaza niste ticalosii de mari proportii”. CTP, avertisment dupa conferinta lui Dragnea: „Sa ne asteptam la ce e mai rau”

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu avertizeaza ca atitudinea manifestata de Liviu Dragnea in timpul conferintei de presa de luni da de gol un nou plan malefic pus la cale de seful PSD.

„L-am vazut astazi pe domnul Dragnea intr-o stare care mie imi da fiori. Domnul Dragnea incearca sa fie simpatic. De cate ori domnul Dragnea zambeste mult, asa… Ati vazut cat de defensiv a fost, cel putin in povestea cu Dancila si cu ambasada, lozinca lui a fost ‘nu stiu, da’ zic, sa decida presedintele’. Dupa care a inceput cu ziaristii, ‘ma urmariti pe holuri, eu niciodata nu as retrage acreditarea, cu tot dragul’. Dragii mei, cu tot dragul, de cate ori Dragnea are alura asta calina, umana, sa ne asteptam la ce e mai rau. Cred ca urmeaza acum niste ticalosii de mari proportii.

Intotdeauna, Dragnea isi pregateste, si fata de persoane si fata de situatii, isi pregateste ticalosiile, marsaviile, printr-o astfel de atitudine.

Urmeaza o torpila de proportii din partea domnului Dragnea”, a subliniat CTP la Europa FM, referindu-se in primul rand la ordonantele de urgenta pe justitie care sunt deja in circuitul de avizare.

Iata conferinta lui Dragnea, la care a facut referire CTP:

Mai mult despre: ,


Comentarii: