USR anunta cine sunt cei cinci care lucreaza la programul de guvernare: „Alianta USR PLUS isi propune sa castige toate alegerile care urmeaza”

politica

Comitetul Politic al USR a votat ca Mihai Gotiu, Claudiu Nasui, Andrei Caramitru, Cristina Pruna si Elena Tudose sa fie membri ai Comisiei de Politici Publice care va elabora programul de guvernare al Aliantei USR-PLUS.

„Comitetul Politic al USR a votat, intre 9-16 august, lista reprezentantilor USR care vor lucra, din postura de membri ai Comisiei de Politici Publice, la elaborarea programului de guvernare al Aliantei USR PLUS. In urma exprimarii voturilor, reprezentantii USR vor fi: deputatul Claudiu Nasui (USR Sector 2), Andrei Caramitru (USR Sector 1), deputatul Cristina Pruna (USR Sector 5), Elena Tudose (USR Sector 2) si senatorul Mihai Gotiu (USR Cluj)”, au transmis reprezentantii partidului, intr-un comunicat de presa remis, sambata, Mediafax.

Sursa citata mai spune ca potrivit protocolului de formare a Aliantei politice USR PLUS, Comisia de Politici Publice va avea ca obiectiv elaborarea unor politici publice comune in urmatoarele domenii: – Reforma constitutionala, asigurarea justitiei independente si a statului de drept; – Educatia si cultura; – Sanatatea si mediul; – Infrastructura; – Strategia de dezvoltare competitiva antreprenoriala si industriala; – Eradicarea saraciei si dezvoltarea rurala; – Politica externa si de aparare.

Candidatii USR au fost alesi prin vot direct de catre toti membrii Comitetului Politic, iar in alegerea lor, USR a folosit acelasi program electronic prin care au fost desemnati candidatii USR la alegerile europarlamentare.

Comisia de Politici Publice a Aliantei USR-PLUS va fi formata din 5 membri USR si 5 membri PLUS, a caror activitate va fi crearea programului de guvernare al Aliantei.

„Alianta USR PLUS isi propune sa castige toate alegerile care urmeaza, prezidentiale, locale si parlamentare, iar intrarea la guvernare sa se realizeze dupa alegerile parlamentare, fie ele la termen sau anticipat”, conchide sursa mentionata.

Andrei Caramitru, ales membru al Comisiei de Politici Publice care va lucra la programul de guvernare al Aliantei, a fost consilierul lui Dan Barna.

Mai mult despre:

Comentarii: