USR anunta primele miscari dupa decizia Regimului Dragnea de a bloca Alianta 2020: „Dreptatea, democratia si Romania vor castiga nu doar o lupta, ci razboiul”

politica

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a cererii de inscriere a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare va fi contestata, dar in paralel va continua campania de strangere de semnaturi.

„Orice ce se va intampla, orice va face PSD-ALDE, vom merge mai departe si vom invinge. Vom contesta decizia BEC, dar vom strange si 400.000 de semnaturi, daca va trebui, vom fi aliati in spirit, daca Liviu Dragnea ne impiedica sa fim aliati pe lista electorala, iar dreptatea, democratia si Romania vor castiga nu doar o lupta, ci razboiul. USR-PLUS merge mai departe”, a spus deputatul Iulian Bulai, intr-o postare pe Facebook.

USR si PLUS au anuntat joi ca BEC ca a respins, „in mod abuziv”, cererea de inscriere in competitia pentru alegerile europarlamentare a Aliantei 2020 USR-PLUS, sub pretextul ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai partidelor pe care le conduc in Registrul partidelor politice.

Mai mult despre: ,

Comentarii: