USR depune plangere penala impotriva PSD-istilor lui Firea: „Au agresat fizic si verbal trei femei. Urmariti filmul” – Video

news

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca USR va depune plangere penala impotriva viceprimarului PSD Aurelian Badulescu si a inca unui consilier general pentru ca au agresat fizic si verbal trei reprezentante ale USR.

Incidentele au avut loc in timpul sedintei de Consiliu General de miercuri.

„Vom face plangeri penale impotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic si verbal pe colegele noastre Raluca Teodor, Roxana Wring, Ana Ciceala in sedinta de astazi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Ii cer Gabrielei Firea sa-i retraga sprijinul viceprimarului PSD Badulescu care a insultat-o, intr-un mod care-l face incompatibil cu pozitia pe care o detine, pe Raluca Teodor.

Urmariti declaratia mea fata de incidentele din CGMB desfasurate sub privirea toleranta a Gabrielei Firea si filmul unor evenimente care nu ar trebui sa se petreaca niciodata intr-o institutie publica”, scrie Nicusor Dan pe Facebook.

Consilierul general USR Raluca Teodor a anuntat, miercuri, in timpul sedintei Consiliului general al Capitalei, ca l-ar fi auzit pe viceprimarul Aurelian Badulescu facand-o prostituata.

„Ii cer domnului viceprimar Badulescu sa spuna cu voce tare ceea ce mi-a spus acum cateva minute si va rog frumos sa va cereti public scuze. (…) Este tolerabil sa foloseasca asemenea cuvinte in sedinta de Consiliu? Mi-a zis ca am lucrat in baruri in Anglia si ca am fost prostituata. Asta a spus domnul viceprimar Badulescu si sunt foarte ingrijorata de nivelul intelectual si de sanatate mentala al Consiliului. (…) Acest comportament grobian se intensifica de la o sedinta la alta, trebuie sa fie facut public, nu este normal”, a declarat Raluca Teodor, in cadrul unei interventii in sedinta de plen.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: